Gereedschap met kabel

Lichtnet bediende elektrische tuingereedschap met kabel

Tuingereedschap met kabels kan continu werken dankzij de permanente stroomvoorziening. Doordat de energie rechtstreeks uit het lichtnet komt, kun je langere tijd zonder onderbreking werken. Of u nu uw gras maait, uw heg snoeit of bladeren van het pad afzuigt – IKRA heeft voor elke klus het juiste elektrische tuingereedschap.
Elektrisch tuingereedschap is bijzonder licht door de externe stroomvoorziening. Het lage gewicht is bijzonder goed voor je rug en minder belastend voor je schouders en armen.

IKRA biedt als masterclass in lichtheid met hun ULTRALIGHT, lichtgewicht heggenscharen. De lichtste elektrische heggenschaar ter wereld, met veiligheidsschakelaar met twee handen, weegt slechts 1,9 kg. Onze klanten staan ​​versteld van deze lichte maar krachtige innovatie.

 

Werk voor langere tijd zonder onderbreking en met constant uithoudingsvermogen

Vooral voor kleine tuinen en kleine percelen is elektrisch tuingereedschap een zeer goede keuze. Het dichtstbijzijnde stopcontact voor tuinwerkzaamheden is gemakkelijk te vinden. Sommige mensen gebruiken stopcontacten die buiten zijn geïnstalleerd, terwijl anderen gewoon stopcontacten in hun appartement gebruiken. Als u de kabel door ramen of deuren leidt, zorg er dan voor dat deze niet wordt platgedrukt. Een verlengkabel is ook snel te vinden. In feite beschouwen veel hobbyisten of amateurtuinders het al als onderdeel van hun standaard gereedschapsset. Zorg er bij het kiezen van de verlengkabel voor dat deze is goedgekeurd voor gebruik buitenshuis en dat deze lang genoeg is om gemakkelijk rond heggen, gazons of bloembedden te reiken om met het elektrische tuingereedschap te werken. De kabel moet altijd plat op de grond liggen en mag niet strak staan ​​tijdens het werk. Idealiter zou de stroomkabel een opvallende kleur moeten hebben, bijvoorbeeld rood, geel of oranje. Deze signaalkleuren springen sneller in het oog dan bijvoorbeeld zwart.

bijvoorbeeld zwart

Is het voor u belangrijk dat u langere tijd zonder onderbreking met uw tuingereedschap kunt werken? Wilt u ervoor zorgen dat u geen extra accessoires zoals oplaadbare batterijen of opladers hoeft te kopen? Als u niet wilt nadenken over de resterende accuduur of oplaadtijden, zijn elektrisch tuingereedschap de juiste keuze voor uw tuinwerk. Er hoeven geen oplaadbare batterijen te worden gekocht, opgeladen of verwisseld. Bij tuingereedschap met kabel komt de energie rechtstreeks uit het lichtnet. Dit maakt enerzijds onderbrekingsvrij werken met constant uithoudingsvermogen mogelijk en anderzijds zijn de elektrische gereedschappen aanzienlijk lichter dan bijvoorbeeld benzine tuingereedschap. Benzineapparaten hebben het nadeel dat ze ook hogere onderhoudseisen met zich meebrengen, b.v. vervanging van bougies enz. Uiteraard resulteert het gebruik van benzine als brandstof in de uitstoot van extra gezondheidsgevaarlijke uitlaatgassen. Met elektrisch tuingereedschap is uw werk emissievrij en milieuvriendelijk. Het enige dat u nodig heeft voor elektrisch tuingereedschap is een stopcontact en een verlengkabel of kabeltrommel. Dan kun je aan de slag!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *